Project Oosterveld op de schop officieel van start; Wethouder Menninga en Henk Korhorn onthullen bouwbord

Farmsum – Maandag 21 september hebben wethouder Jan Menninga en Henk Korhorn inwoner van de wijk en vertegenwoordiger van de speeltuinvereniging in Farmsum het bouwbord onthuld. Daarmee is het startsein gegeven voor de uitvoering van het project “Oosterveld op de schop”. 

“Dit is weer zo’n mooi project dat we naar ieders tevredenheid samen met het dorp hebben opgepakt”, aldus wethouder Menninga.  Het bouwbord staat aan de Hogelandsterweg en laat zien hoe het project tot stand is gekomen, wanneer wordt gewerkt en hoe bijvoorbeeld de aannemer Strukton te bereiken is.

Bijzondere samenwerking
Zoals bekend is het ontwerp in een bijzondere samenwerking van bewoners, gemeente, landschapsarchitect en aannemer gemaakt. Het ontwerp maakt de wijk klaar voor de toekomst en in het ontwerp zijn de wensen van de inwoners gecombineerd met de eisen van de specialisten. Door de goede en vroegtijdige samenwerking kunnen we door “werk met werk” te maken ook plussen uitvoeren.

Werkzaamheden 
De werkzaamheden worden in een groot deel van Oosterveld uitgevoerd. Het gaat dan onder andere om het vervangen van het huidige riool, vernieuwen bestrating en straatverlichting, creëren van extra parkeerruimte en plaatsen van nieuwe beplanting. De uitvoering is inmiddels gestart. 

Back to top button