fbpx
16.1 C
Delfzijl
donderdag 06 augustus 2020
Home Sport Prijzen voor Taekwon-do Academie Jan Ekema op Open Noordwest Veluwe toernooi

Prijzen voor Taekwon-do Academie Jan Ekema op Open Noordwest Veluwe toernooi

Elburg – Op de Open Noordwest Veluwe toernooi behaalde de jeugd selectie van Taekwon-do Academie Jan Ekema uitstekende resultaten. Met 14 deelnemers werden er 13 prijzen behaald.

De senioren uit de selectie moesten, om hun licentie te behouden, scheidsrechteren en de jeugd selectie moest daarom de eer hoog houden. Dat deden ze uitstekend. Voor een aantal jeugdleden was het de eerste keer dat ze aan een groot toernooi deelnamen en dat was wel even wennen. Niet iedereen behaalde een prijs maar de jeugdige deelnemers konden allen met opgeheven hoofd het veld verlaten en waren een mooie ervaring rijker.

Ghilano Buurmeijer, Floor Killburn hadden hun zenuwen onder controle en draaiden uitstekend. Ze behaalden met de stijlpatronen en het sparren beiden een eerste Plaats. Lale Bulut deed het niet veel minder en behaalde op beide onderdelen een 2de plaats. Joey de Boom scoorde een 1ste plaats met het sparren en een 3de plaats met de stijlpatronen.

Overige prijzen waren er voor Philip Heemstra 1ste plaats sparren, Nick de Boom, Rodin Schreuder, Sem Berghuis allen een 2de plaats en Renze Derksen behaalde een 3de plaats.

loading...