7.3 C
Delfzijl
15 mei 2021 05:05

Prijsuitreiking mooiste antihondenpoep bordje

Loppersum – de stichting Loppersum Speel! heeft vandaag de prijzen uitgereikt voor het ontwerpen van de mooiste poepbordjes. Verleden jaar heeft Loppersum Speel! de speeltuin Assieshof in Loppersum volledig vernieuwd en bij de opening hiervan is een wedstrijd uitgeschreven om het mooiste antihondenpoep bordje te ontwerpen. Er kwamen verschillende ontwerpen binnen en de keuze was zo moeilijk dat de stichting besloot om 3 ontwerpen te gebruiken voor de bordjes.

De ontwerpen van Dennis Maring, Phileine Dallenga en Iris Olthof waren de mooiste. Hun tekening zijn inmiddels overgezet naar zeer fraaie anti-hondenpoep bordjes. Op de foto laten de kids trots “hun” bordjes zien. Nu maar hopen dat het effect heeft.

De speelplekken worden heel erg goed bezocht door de kinderen uit Loppersum. Aanstaande zaterdag zal de speeltuin Assieshof een kleine opfrisbeurt krijgen. Het onkruid moet worden gewied en er moet een groot aantal kuub zand onder de speeltoestellen worden gesleept. Ook zullen er 2 schommels worden vervangen.

De stichting heeft buurtgenoten opgeroepen mee te helpen om deze klus te klaren, dan kan de speeltuin aldaar er weer een jaartje tegen. Elke hulp is welkom, ze beginnen om 9.00. De stichting zorgt voor de koffie met wat lekkers en helpt uiteraard zelf ook mee.

Volg ons op

11,150FansLike
1,424VolgersVolg
5,286VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
KlussenKlussen
DierDier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
WonenWonen
Mode 2021Mode 2021
AutoAuto
TuinTuin

Populaire berichten