fbpx
1.2 C
Delfzijl
donderdag 21 november 2019
Home Algemeen Portier van Feestcafé Boozers loopt 100km voor het goede doel

Portier van Feestcafé Boozers loopt 100km voor het goede doel

Delfzijl – Henrie van Bruggen, portier van Feestcafé Boozers in Delfzijl, start aanstaande vrijdag om 21:00 uur aan een 100km loop om geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding en onderzoeken naar ziekten als Multiple Sclerose en Lyme. Deze loop met de naam “de 100km dodentocht” wordt gehouden in Bornem (België).

Deze tocht moet in maximaal 24 uur worden voltooid. Henrie loopt deze tocht niet alleen maar samen het hem lopen ook Jan Keizer en Iris Kroeze-Fokkema.

Het team van het Feestcafé Boozers heeft besloten om hier een speciaal thema aan te wijden en de opbrengsten die voortvloeiden uit verschillende acties te doneren. Bij de bar konden vrije giften worden gedaan en alles wat normaal bestemd zou zijn voor de fooienpot werd ingezameld.

Bij de DJ kon men tegen betaling verzoekjes doen en van een aantal soorten consumpties werd een deel van de omzet gedoneerd aan het goede doel. In totaal is een bedrag van € 407,45 opgehaald. Daarnaast heeft een aantal medewerkers van het café besloten om hun salaris van deze avond te doneren waardoor het totaal nog hoger uit komt. Het totaal opgehaalde bedrag wordt verdeeld onder de 3 goede doelen.

Meer informatie over deze tocht is te vinden op: www.dodentocht.be

Advertenties
Advertenties