Politie voert dynamische verkeerscontrole uit in de gemeente Eemsdelta: 30 boetes en drie aanhoudingen

Eemsdelta – De politie heeft donderdagavond een dynamische verkeerscontrole uitgevoerd in de gemeente Eemsdelta. Bij deze dynamische controle werden geen vaste locaties gebruikt, maar voerden rondrijdende eenheden steekproefsgewijs controles uit.

Tijdens de controle werden in totaal 30 boetes uitgeschreven voor verschillende overtredingen, waaronder rijden zonder rijbewijs, inhalen bij een doorgetrokken streep en snelheidsovertredingen.

Naast de boetes werden er ook drie aanhoudingen verricht. Een 35-jarige man uit de gemeente Eemsdelta werd aangehouden op verdenking van rijden onder invloed van drugs. Een 38-jarige man, eveneens uit de gemeente Eemsdelta, werd aangehouden omdat zijn rijbewijs ongeldig verklaard was. Ook werd een 47-jarige man uit dezelfde gemeente aangehouden op verdenking van bezit van harddrugs, een stroomstootwapen en rijden onder invloed van drugs.

Alle verdachten zijn verhoord op het politiebureau en zijn inmiddels weer vrijgelaten. De politie zal het onderzoek naar de incidenten voortzetten.

Back to top button