Politie onderzoekt gewelddadige beroving nabij Hogelandsterweg in Delfzijl

Delfzijl – De politie is bezig met een onderzoek naar een straatroof die heeft plaatsgevonden op vrijdag 29 maart 2024 tussen 15:15 uur en 15:30 uur in de buurt van Hogelandsterweg te Delfzijl, ter hoogte van Station Delfzijl West. De daders zijn op dit moment nog spoorloos.

Het incident betrof een beroving waarbij het slachtoffer met geweld werd beroofd van geld en andere persoonlijke bezittingen door twee personen. De politie heeft een signalement vrijgegeven van de verdachten:

Dader 1:

Man met lichte huidskleur, normaal postuur ongeveer 180 centimeter lang leeftijd tussen de 20 en 25 jaar kort, krullend kroeshaar zwart van kleur, sikje. Droeg zwarte kleding en een nektasje van het merk Versace en had zwarte Nike Airforce schoenen aan.

Dader 2:

  • Man met een donkere huidskleur dun postuur en was ongeveer 175 centimeter lang had zwart, kort haar en droeg een grote, zwarte zonnebril en droeg een zwarte North Face jas en een donkerblauwe flair broek met wijde pijpen en droeg witte Nike Airforce schoenen.

De vluchtroute van de daders was richting het perron van treinstation Delfzijl West.

De politie roept getuigen op om zich te melden indien zij iets verdachts hebben gezien of gehoord rond het tijdstip van het incident. Dit kan variëren van verdachte personen die voldoen aan het signalement tot mogelijke verdachte voertuigen die zijn opgemerkt in de omgeving. Zelfs de kleinste details kunnen van waarde zijn voor het onderzoek. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! bellen kan naar 0900-8844 Registratienummer: 2024082446.

Back to top button