fbpx
17.3 C
Delfzijl
maandag 06 april 2020
Home Algemeen Plusbus op zoek naar vrijwillige chauffeurs

Plusbus op zoek naar vrijwillige chauffeurs

Appingedam – Heeft u wat uurtjes over en helpt u graag ouderen dan is onderstaande vacature misschien iets voor u! Als chauffeur op de Plusbus rijdt u de klanten vanaf het huisadres naar wisselende bestemmingen in Appingedam en wijde omgeving en brengt hen daarna weer thuis. U vervoert de ouderen bijvoorbeeld voor een middagje winkelen, een bezoekje aan een museum of tijdens een rondrit.

U bent niet alleen chauffeur, ook begeleiding is een onderdeel van de functie. Als chauffeur heeft u met diverse mensen contact en een afwisselende dag invulling. De andere chauffeurs noemen dat samen met de waardering van de klanten de fijnste aspecten van het werk. In de bus is plaats voor maximaal 7 klanten en een begeleider.

De chauffeur beschikt over een geldig B-rijbewijs en over ruime rijervaring. U bent stressbestendig, hebt een goed concentratievermogen en een goede gezondheid. U beschikt over een redelijke conditie en bent in staat rolstoelen en rollators stevig te verankeren of vast te zetten in de bus. Daarnaast is het belangrijk dat u geduldig en sociaal bent, zowel ten opzichte van de klanten als in het verkeer.

Heeft u affiniteit met het werken met en bent u bereid zich in te zetten voor dit project neem dan contact op met Peronne Burggraaf, sociaal werker ASWA telefoonnummer 0596-623315 of email p.burggraaf@a-s-w-a-.net

Advertenties