Pinkstermaandag Vennenplein Delfzijl: dit jaar vol met muziek, dans en show

Delfzijl – Het programma op de Pinkstermaandag op het Vennenplein Delfzijl tijdens de Pinksterfeesten Delfzijl wordt dit jaar sterk gevarieerd met een aaneenschakeling van muziek, dans en show. Het Vennenplein krijgt dit jaar ook een andere indeling zodat, mede door het wegvallen van de Vennenflat, iedereen de optredens nog beter kan zien en horen. 

Vanaf 11:00u geven de meer dan 50 muzikanten van het Harmonieorkest en Malletband van de muziekvereniging “Koningin Wilhelmina” uit Farmsum/Delfzijl een feestelijk concert. Dit wordt een programma met bekende Nederlandse meezingers, aangevuld met prachtige popmuziek uit de jaren ’70 en jaren ’80 (met o.a. Billy Joel) en werken met stevig slagwerk. 

Direct na het concert van “Koningin Wilhelmina”, zal het Legacy Dance Team een dansshow geven. Dit team van 28 getalenteerde meiden zijn de vaste chearleaders van de basketbalploeg Donar uit Groningen. Ze geven shows over de hele wereld, en zijn o.a. al in China, Amerika en Australië geweest. 

Om 12:00u beginnen de shows met dit jaar de junioren en senioren van het Kamper Trompetterkorps uit Kampen. Het Kamper Trompetterkorps behoort tot de top van Nederland. Optredens kenmerken zich door de hoge intensiteit in uitvoering en de muzikale impactmomenten. Discipline, meeslepend, eigenwijs en dynamisch zijn de kenmerken die garant staan voor de unieke stijl van het Kamper Trompetterkorps.

Back to top button