Pinksterfeesten: Wordt u een van de nieuwe hoofdsponsoren? Dat kan met een Tikkie !

Delfzijl – Het is een feest van iedereen; de jaarlijkse Pinksterfeesten in Delfzijl. De organisatie van de Pinksterfeesten is er ook dit jaar weer in geslaagd een groot aantal sponsoren vast te leggen.

Maar elk jaar wordt de roep om een extra activiteit of een leukere artiest groter. Het probleem: Deze worden als maar duurder en duurder.

Hierop heeft bestuurslid Eddy van der Molen een plan bedacht: het tientjes lidmaatschap. Iedereen die de Pinksterfeesten een warm hart toedraagt en daar een kleine bijdrage aan wil geven kan tientjes lid worden via een ‘Tikkie’. Met een Tikkie kan eenvoudig geld worden overgemaakt vanaf mobiel of PC.

‘Het streven is om een hoofdsponsor erbij te krijgen: een ieder die een tientje doneert. Zoals we allemaal weten wordt de begroting vastgesteld door de sponsoren en de gemeente. Elk jaar weer ontvangen we 125.000 duizend bezoekers’, verteld van der Molen.

‘We hopen tussen de 500 en 2000 ‘vrienden van Pinksterfeesten Delfzijl’ te vinden. Daar kunnen we tijdens de Pinksterfeesten hele leuke extra dingen mee doen.’

Meer informatie over hoe u mee kunt doen is te vinden op de website van de Pinksterfeesten.

Back to top button