fbpx
27.5 C
Delfzijl
vrijdag 07 augustus 2020
Home Agenda tips Percussion & Brass Event met zangeres Laura Fygi op vrijdag 8 februari...

Percussion & Brass Event met zangeres Laura Fygi op vrijdag 8 februari in theater De Molenberg

Delfzijl – In Theater De Molenberg in Delfzijl wordt vrijdag 8 februari as. de tweede editie gehouden van het Percussion & Brass Event. In de grote zaal staat bezoekers een avond hoogstaand slagwerk- en blaasmuziek te wachten. Er zijn optredens van het Nederlands Politie Orkest uit Driebergen, het slagwerkensemble van “Koningin Wilhelmina” uit Delfzijl en de steelband van het Nederlands Politie Orkest. 

In deze tweede editie krijgen de bezoekers een zeer gevarieerd programma blaas- en slagwerk te zien en te horen. Het 25-koppige slagwerkensemble van “Koningin Wilhelmina”, die meervoudig Nederlands kampioen en Open Europees kampioen is, verzorgt een indrukwekkend programma met o.a. werken die nog nooit in Nederland zijn uitgevoerd. Ook de nodige solisten zullen aanschuiven, waaronder op viool. 

Het Nederlands Politie Orkest, het muzikale visitekaartje van de Politie Nederland, brengt het indrukwekkende programma “Politie in Beeld” met medewerking van de bekende zangeres Laura Fygi. In “Politie in Beeld”, met live muziek van het 55-koppige symfonisch blaasorkest, wordt het werk van de politie uitgebeeld, met voice-over van o.a. Elly Lust. Tijdens het changement zal in de foyer de steelband van het Nederlands Politie Orkest een optreden verzorgen. 

Het “Percussion & Brass Event” begint om 20:15u. Kaarten kosten EUR 10 p.p. en zijn verkrijgbaar via theater De Molenberg. Meer informatie is verkrijgbaar via theater De Molenberg en via www.kon-wilhelmina.nl

loading...