Papiercorso Appingedam trekt weer veel bekijks; grote corsowagens ontbraken dit jaar

Appingedam – De 122e editie van het papiercorso in Appingedam trok zaterdag veel publiek naar het centrum van de Appingedam. Het corso werd gehouden onder perfecte weersomstandigheden, voor zowel de deelnemers als het publiek. Met een temperatuur rond de 20 graden en een zonnetje was het heerlijk weer.

Dit jaar had was het thema van het corso dieren. Om twee uur ging deze van start en trok tijdens de middagroute twee keer door het centrum.

Dit jaar waren er aanmerkelijk minder deelnemers aan, met maar twee grotere corsowagens en een aantal skelter en loopgroepen. Dit heeft alles te maken met het vinden van bouwlocaties voor de corsowagens in de buurt van Appingedam. En ook de animo onder ouders, scholen en verenigingen om tijd te steken in het maken van corsowagens en meehelpen is de afgelopen jaren behoorlijk afgenomen.

Dat maakte het papiercorso van dit jaar er niet minder mooi door, de deelnemers hebben zich vol ingezet om er toch iets moois van te maken. Hopelijk staat er de volgende editie weer een grote stoet klaar om door het centrum van Appingedam te trekken en het publiek te vermaken.

Back to top button