Overal en altijd lezen met e-books van de Bibliotheek

Regio – Bibliotheken zetten hun e-bookcollectie met ruim 10.000 e-books in de schijnwerpers. Spannende, romantische, kinder- en informatieve boeken: digitaal lezen is steeds eenvoudiger.

Meer dan 10.000 e-books via de Bibliotheek
De e-bookcollectie van de Bibliotheek bestaat uit meer dan 10.000 titels die gratis en exclusief te leen zijn voor bibliotheekleden. Van literatuur zoals ‘Tonio’ van A.F.Th. van der Heijden, ‘Bonita Avenue’ van Peter Buwalda en ‘Vader’ van Karl Ove Knausgård tot spannende boeken van David Baldacci en Nicci French. Maar ook populaire jeugdboeken van bijvoorbeeld Paul van Loon zijn te leen als e-book.

Vraag naar e-books blijft stijgen
Iedereen die lid is van de Bibliotheek kan e-books lenen. Tot nu toe hebben al ongeveer 240.000 mensen een webaccount aangemaakt op www.bibliotheek.nl/ebooks. Het afgelopen jaar werden meer dan 1,5 miljoen e-books geleend. Het lezen van e-books van de Bibliotheek is makkelijk, legaal én vrij toegankelijk als je lid bent van de Bibliotheek.

Overal en altijd lezen
Na het aanmaken van een webaccount vult het bibliotheeklid de eigen virtuele boekenplank met e-books. Daarna kan er gelezen worden waar en wanneer men wil, ook offline. E-books lezen kan op een e-reader, tablet, smartphone en pc.Back to top button