fbpx
10 C
Delfzijl
dinsdag 26 mei 2020
Home Algemeen Organisatie Pinksterfeesten Delfzijl gaat door met voorbereidingen

Organisatie Pinksterfeesten Delfzijl gaat door met voorbereidingen

Delfzijl – De overheidsmaatregelen om verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan hebben grote consequenties voor de maatschappij en ook voor de Pinksterfeesten. Gezien de huidige ontwikkelingen moet de organisatie van de Pinksterfeesten hier rekening mee houden. Dit betekent dat ze de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houden en waar nodig besluiten nemen.

Het organiseren van de Pinksterfeesten 2020 is al lange tijd aan de gang, voor een deel zijn er zaken geregeld, voor een deel moeten er nog zaken worden geregeld. Er is besloten door te gaan met de voorbereiding van de Pinksterfeesten, waarbij de organisatie zich volledig bewust is van het feit dat ze op enig moment in de toekomst zullen moeten reageren op eventueel gewijzigde omstandigheden.

“We zijn ons er ook van bewust dat de Pinksterfeesten in het laatste mei weekend plaatsvinden en dat Pinkstermaandag op 1 juni is. Met andere woorden, het thans reeds overhaaste beslissingen te nemen heeft niet onze voorkeur. Vandaar dat wij, wellicht in aangepaste snelheid, doorgaan met organiseren”, aldus het bestuur tegen Eemskrant.

Dat de Corona problematiek gevolgen zal hebben voor de Pinksterfeesten is zeer waarschijnlijk, echter vooralsnog hoopt de organisatie dat de aanpak van de overheid zodanig zijn vruchten afwerpt, dat de Pinksterfeesten in 2020 gewoon gehouden kunnen worden.

Advertenties