29.4 C
Delfzijl
dinsdag 25 juni 2019
Home Agenda tips Optreden The Blues Gallery op Cultuurerf Andledon

Optreden The Blues Gallery op Cultuurerf Andledon

Den Andel – Cultuurerf Andledon aan de Kruisweg in Den Andel biedt aanstaande zondag (16 september) een podium aan The Blues Gallery. De band onder leiding van gitarist Reinout van der Veen brengt niet alleen swingende blues, maar ook Americana en een vleugje country en pop.  

Voor regelmatige bezoekers van Cultuurerf Andledon is Reinout van der Veen geen onbekende. De gitarist en zanger speelde eerder dit jaar op het Hogeland Festival, en was eerder in het vorige seizoen als sessieleider betrokken bij één van de blues jamsessies. Komende zondag treedt hij op met zijn eigen band, in 2010 opgericht met Hans van Lier.

Bij The Blues Gallery staat de blues natuurlijk centraal, maar het repertoire is aangevuld met tinten Americana, country en pop. Van der Veen wordt terzijde gestaan door een tweetal muzikanten die hun sporen in de blues en rock meer dan verdiend hebben: Gerrit Veen (oud Wild Romance) op bas en Hannes Langkamp (onder meer Muskee en Muskee Gang) op drums.

Het optreden van The Blues Gallery start zondag 16 september om 15:30 en duurt tot ongeveer 17:30. Het optreden is niet gratis.

Advertenties

Advertenties