19.7 C
Delfzijl
20 juni 2021 15:13

Optreden singersongwriters duo Rachel Reese en Jesse Lafave uit Austin TX in Bierum

spot_img

Bierum – Op woensdag 16 mei treedt het singer-songwriters duo Rachel Reese en Jesse Lafave uit Austin TX op in het restaurant Neel & Geer in Bierum.

Reese en Lafave combineren hun werk omdat ze beide muzikanten èn singer-songwriter zijn. Rachel’s laatste project ”Siren” is daar onder meer een product van.

Jesse LaFave speelt al gitaar sinds zijn tiende en groeide van jongs af aan op met de muziek, ook omdat zijn oom Austin singer-songwriter Jimmy LaFave zijn voorbeeld is. Na zijn afstuderen in de Public Relations in Oklahoma verhuisde hij naar Nashville om zijn liefde voor de muziek na te streven.

Rachel Reese komt vanuit Nashville via Oklahoma in Austin. Zij deelt dus een aantal gemeenschappelijke en geografische banden met Jesse LaFave. Jesse is haar partner en primaire begeleider van een veelbelovende verzameling MID Western singer-songwriter-materiaal gecombineerd met een eigentijdse popstijl.

Hun nieuwe cd “Siren” werd opgenomen in de thuisbasis van Jimmy LaFave ’s Cedar Creek Studio. De banden met Jimmy LaFave zijn echter meer raakvlak dan een verlengstuk van Jimmy LaFave ’s muziek. Reese smeedt hier haar eigen identiteit, met een product dat goed geschreven is en door LaFave slim geproduceerd is.

Het optreden begint om 20.00 uur en de entree bepaalt u zelf door middel van een vrije gift. Vanaf 18.30 uur is er de mogelijkheid voor concerthap en een “meet and greet”

Voor een reservering met of zonder concerthap even contacten met Neel, m. 06-20422846

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,255VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
KlussenKlussen
DierDier
WonenWonen
TuinTuin
Design en lifestyleDesign en lifestyle
AutoAuto
Mode 2021Mode 2021

Populaire berichten