fbpx
12.8 C
Delfzijl
donderdag 09 juli 2020
Home Agenda tips Optreden Christelijk Mannenkoor Assen in de Nicolaikerk

Optreden Christelijk Mannenkoor Assen in de Nicolaikerk

Appingedam – Door haar niveau en muziekkeuze is het Christelijk Mannenkoor Assen het laatste decennium uitgegroeid tot een bekend en veel gevraagd mannenkoor. Het Evangelie is duidelijk de inspiratiebron in de liederenkeuze. Het koor heeft een breed repertoire bestaande uit onder meer traditionele geestelijke liederen, klassieke gewijde liederen, negrospirituals, maar tegenwoordig zingen we ook populaire liederen.

Het Christelijk Mannenkoor Assen verleent medewerking aan allerlei activiteiten als kerkdiensten in diverse vormen. Jaarlijks wordt meegewerkt aan de in Assen en wijde omgeving bekende Welkomdiensten en aan recreatiediensten op het Asser vakantiecentrum Witterzomer. In heel Noord Nederland, Overijssel, Gelderland en Flevoland is het koor een graag geziene gast in gewone of bijzondere kerkdiensten, van allerlei kerkelijke gezindten.

Op zondag 22 maart 2020 verleent het Christelijk Mannenkoor Assen haar medewerking aan de IKE Welkomdienst in de Nicolaikerk aan de Wijkstraat 32 in Appingedam. Een prachtige kerk om in te zingen vanwege een geweldige akoestiek. Het koor staat onder leiding van Bert Duijst uit Hasselt en we worden begeleid door Ronald IJmker uit Nieuwlande.

Aanvang 19.00 uur

Algehele leiding deze avond heeft ds. G. Knol

Advertenties