Optie1 nieuwe telecomwinkel in Appingedam

Appingedam – Ondernemer Henk Meijer opende op 6 juni de deuren van zijn eigen telecomwinkel, Optie1 aan het  Overdiep 22 in Appingedam.

Henk heeft ruim 12 jaar gewerkt bij de Phonehouse in Delfzijl. De vele klanten die Henk goed kennen, weten dat service bij hem op de eerste plaats staat. Dit gaat hij dan ook voortzetten in zijn nieuwe winkel van Optie1 in Appingedam.

De formule Optie1 is nog niet zo bekend in onze regio maar past perfect bij Henk. Henk Meijer: „Er is al jaren een grote vraag naar een telecomwinkel in Appingedam. Bij Optie1 kun je terecht voor vaste en mobiele telefonie, abonnementen, tablets, internet, televisie, alles-in-1, verzekeringen, accessoires en de nieuwste gadgets. Ook gaan we reparaties, zoals het vervangen van schermen, aanbieden en is zelfs inbouw van onder andere carkits mogelijk.”

Bij Optie1 is het ook mogelijk om een gebruikte telefoon aan te schaffen. Henk Meijer: “Mede door de komst van de nieuwe WFT regels voor telecomaanbieders gaan we ook refurbished telefoons aanbieden. Dit zijn tweedehands telefoons in een nieuw jasje. Die zijn compleet nagekeken, 100% krasvrij en voorzien van een nieuwe accu. De refurbished telefoons worden geleverd met 2 jaar garantie.”

Optie1 Appingedam biedt klanten naast een zeer deskundig en onafhankelijk advies ook de beste persoonlijke service en de beste deals op het gebied van telecom.

Optie1 is er zowel voor de particulier als voor zaken en bedrijven.

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”sort_order” special_effect=”none” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”1152″]

Back to top button