fbpx
dinsdag 07 december 2021
11.3 C
Delfzijl

Openluchtspel “Snorro” een vrolijke familievoorstelling bij de Fraeylemaborg

Slochteren – Het Fraeylema Ensemble speelt vanaf 28 juni 2019 de familievoorstelling ‘Snorro’ van Don Duyns. Beleef de komische parodie op ‘Zorro’ op het Landgoed Fraeylemaborg. De repetities zijn in volle    gang!

De mysterieuze Snorro en zijn paard Wervelwind bestrijden de tirannieke El Commandante. En Snorro heeft een oogje op Conchita, terwijl hij als Don José (zo heet hij eigenlijk) van zijn vader met een ander meisje moet trouwen. Hoe loopt dit af?

Gerard Deiman, Jolein Wind, Henk van der Woude, Nick Kamerling, Indy-Lynn de Haan, Jasper Vaessen, Trea Alers, en Ralf Hunze spelen samen met Nico van der Wijk hilarische rollen onder regie van Albert Secuur.

De creatieve decors zijn van Bas de Bruijn. De acteurs oefenen met negen monumentale decorstukken, die ze zelf tijdens het spel verwisselen voor een spectaculaire beleving van het verhaal. Lieneke Visser  en Marieke Bout zijn druk bezig met kleurrijke kostuums in Mexicaanse sfeer. De band met Moniek Bollen, Eric Bosma, Riannah Turk en Gerard Wolbers brengen zinderende zomerhits onder leiding van Jasper Vaessen … kortom de ideale familievoorstelling voor het hele gezin!                                             

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,326VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer