8 C
Delfzijl
14 mei 2021 05:59

Open Lopster Kampioenschappen Tafeltennis zoekt deelnemers

Loppersum – De tafeltennisverenigingen TALO en Midstars uit de gemeente Loppersum organiseren op 25, 26 en 27 januari de Groninger Kampioenschappen Tafeltennis in de sporthal De Boshal in Loppersum. Eén van de onderdelen is de Open Lopster Kampioenschappen Tafeltennis.

Als voorafje wordt er vrijdag 25 januari gestreden om de titel tijdens de Open Lopster Kampioenschappen Tafeltennis. Daarvoor is de organisatie nog opzoek naar deelnemers.

Ben jij het tafeltennistalent die we nog niet ontdekt hebben? Denk jij dat jij tafeltenniskampioen kan worden van de gemeente Loppersum? Woon je in de gemeente of kom je daar oorspronkelijk vandaan? En je bent nog niet lid van een tafeltennisvereniging? worden mensen opgeroepen mee te doen aan de Open Lopster Kampioenschappen Tafeltennis (OLKT).

Aanmelden is niet nodig, kom gewoon een half uur van te voren aan bij de start van de OLKT. Het OKT begint vrijdag 25 januari om 19.00 uur. Deelname is mogelijk vanaf 16 jaar. Er zijn geen kosten aan verbonden. Geen eigen batje? Geen probleem die zijn aanwezig.

Volg ons op

11,150FansLike
1,424VolgersVolg
5,291VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
TuinTuin
Design en lifestyleDesign en lifestyle
KlussenKlussen
Mode 2021Mode 2021
AutoAuto
WonenWonen
DierDier

Populaire berichten