fbpx
13.9 C
Delfzijl
30 oktober 2020 19:38

Open lesweekend via IVAK

Delfzijl – Docenten van creatieve vakken in Delfzijl, Appingedam en Loppersum zetten hun lesdeuren open. In het weekend van 3 en 4 oktober kunnen jong en oud tijdens het Open Lesweekend gaan onderzoeken wat hun nieuwe hobby wordt. Beeldende kunst, dans of muziek? Ga jij op onderzoek uit?

Je kunt tijdens dit weekend gratis een workshop volgen of een instrument uitproberen.
In totaal zetten 11 zelfstandige docenten tijdens dit weekend hun deuren open voor publiek in de DAL-regio (gemeenten Delfzijl, Appingedam en Loppersum). Graag laten ze jou wat zien van hun vak, informeren ze je over de soorten lessen die ze geven en kun je deelnemen aan workshops.

Op het gebied van muziek is het aanbod: dj, djembé, accordeon, gitaar, blokfluit, dwarsfluit, piano/keyboard en saxofoon; op het gebied van dans: klassiek ballet; op het gebied van beeldende kunst en media: mixed media, schilderen, striptekenen en vloggen.

Wil je meer weten over de dagen, tijden en leslocaties waarop jij kunt gaan kijken? Surf dan naar www.ivak.net/openlesweekend en meld je aan!*

*Men dient zich i.v.m. de Coronamaatregelen van tevoren via de website van IVAK aan te melden! Stichting IVAK coördineert het Open Lesweekend.

Volg ons op

10,412FansLike
1,424VolgersVolg
5,221VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten