Open huis en meeloopdagen Eemsdeltacollege in Delfzijl, Siddeburen en Appingedam

Delfzijl/ Appingedam/ Siddeburen – Ouders/verzorgers en hun kinderen van groep 8 staan binnenkort voor een belangrijke keuze, nl. het kiezen van de juiste school in het voortgezet onderwijs. Duidelijke informatie in het maken van deze keuze is hierin onmisbaar. Het bezoeken van scholen is een van de beste manieren om die informatie te krijgen.

Daarom houdt het Eemsdeltacollege open huis op 26 januari in Delfzijl van 16.00 tot 20.00 uur, op 27 januari in Siddeburen van 18.30 tot 21.00 uur, op 28 januari in Appingedam, locatie Pastorielaan van 16.00 tot 21.00 uur en locatie Eelwerd van 16.00 tot 20.00 uur. Ouders/ verzorgers en kinderen krijgen op deze manier een goede indruk van de schoolomgeving en het brede onderwijsaanbod van Praktijkonderwijs, VMBO, HAVO tot en met VWO+.

Daarnaast organiseert het Eemsdeltacollege meeloopdagen. Dat is voor kinderen een leuke en goede manier om een nieuwe school te leren kennen. Ouders kunnen hun kind aanmelden via de website. Een volledige overzicht van de data voor het open huis en de meeloopdagen van het Eemsdeltacollege is te vinden op www.eemsdeltacollege.nl

Back to top button