Open dagen op 17 en 18 juni Stadstuin De Eendracht

Appingedam – Ter afsluiting van de Nationale Tuinweek houden alle tuinen die zijn aangesloten bij Groei en Bloei Open tuindagen op zaterdag 17 juni en zondag 18 juni. Ook De Stadstuin in Appingedam is hierbij aangesloten.

De Stadstuin, gelegen op het voormalige terrein van de strokartonfabriek de Eendracht, nodigt U van harte uit om langs te komen. U kunt genieten van de siertuin die op het terrein aangelegd is. Maar ook kunt u de Moestuinbakken bezoeken. Van 10.00 uur  tot 17.00 uur staan vrijwilligers van de stadstuin klaar om u te verwelkomen. Zij staan U graag te woord om informatie te verstrekken over de siertuin of voor vragen over de stadstuin.

Tijdens deze Open dagen kan iedereen van jong tot oud zich aanmelden voor de wedstrijd ‘Wie kweekt de allergrootste pompoen…. .? Doe mee en win een leuke verrassing. De pompoenen worden in een speciaal wedstrijdveld op de Stadstuin geplant. Zo heeft iedereen gelijke kansen om te winnen! Stadstuin de Eendracht is te vinden achter het kantoorgebouw  van de voormalige strokartonfabriek de Eendracht aan de Woldweg 18 te Appingedam. Graag tot zaterdag en zondag!

Back to top button