Open Dag Terra Winsum goed bezocht

Winsum – 350 basisschoolleerlingen uit de regio bezochten afgelopen woensdag de Open Dag van Terra Winsum. De leerlingen hebben tijdens de Open Dag een goede indruk gekregen van het onderwijs op Terra Winsum.

De belangstelling voor de Open Dag was groot. Circa 350 basisschoolleerlingen kwamen met hun ouder(s)/ verzorger(s) langs voor een kennismaking. De bezoekers konden het schoolgebouw verkennen en maakten kennis met de verschillende mogelijkheden die Terra Winsum te bieden heeft. De school biedt vmbo-groen, het Groene Lyceum en Praktijkonderwijs aan. Hierbij wordt theorie afgewisseld met de praktijk. Tijdens de Open Dag konden leerlingen actief deelnemen aan allerlei activiteiten. Er was ook aandacht voor het unieke Loopbaanoriëntatie en begeleidingsprogramma, waarin de leerlingen van Terra begeleid worden in het bewust worden van wat ze kunnen en wat ze zouden willen tijdens en na de opleiding bij Terra. Hiervoor worden er binnen en buiten de school verschillende activiteiten ingericht.

Het team van Terra Winsum kijkt terug op een succesvolle Open Dag: “Het is enorm fijn om leerlingen en ouders/verzorgers in de school te verwelkomen. Alle medewerkers staan klaar en ook huidige leerlingen van Terra helpen graag tijdens de Open Dag. Zo kunnen we iedereen de juiste tijd en aandacht geven. We hopen dat de leerlingen die volgend jaar naar het voortgezet onderwijs gaan een goede keuze kunnen maken voor een school die bij hem/haar past.”, blikt Jeroen de Munck, afdelingsdirecteur Terra Winsum, terug.

Doemiddag 7 februari
Binnenkort staat er nog een Doemiddag op het programma bij Terra Winsum. Deze staat gepland op 7 februari. Leerlingen van groep 8 krijgen dan alle gelegenheid om nog beter kennis te maken met Terra Winsum. Wel graag opgeven van tevoren (liefst voor

Back to top button