fbpx
11.4 C
Delfzijl
26 oktober 2020 16:25

Open Dag Noorderpoort Energy & Maritime trekt veel belangstelling

Delfzijl – Noorderpoort Energy & Maritime opende zaterdag haar deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in een studie in de techniek of zeevaart.

Het Noorderpoortcollege is niet de enige die deze Open Dag organiseerde: Alle maritieme opleidingen in Nederland verwelkomen potentiële studenten. Leerlingen uit het voortgezet onderwijs konden tijdens de Open Dag kennismaken met docenten en studenten van de verschillende opleidingen van deze school. Studenten van het Noorderpoort demonstreerden aan de bezoekers diverse activiteiten die onderdeel uitmaken van de verschillende opleidingen die de school aanbiedt.

Er werd onder andere in de haven van Delfzijl Basic Safety trainingen gehouden, waarbij de studenten reddingsoperaties in het water uitvoeren.

Aansluitend op de Open Dag werd de school bezocht door een groep oud-studenten. Deze oud-studenten zijn lid van de Abel Tasman-vereniging en werden door huidige studenten rondgeleid door het nieuwe en moderne pand van Noorderpoort Energy & Maritime.

Volg ons op

10,412FansLike
1,424VolgersVolg
5,223VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten