Open dag Koninklijke Nederlandse Reddings Maatschappij in de Eemshaven

EemshavenDe jaarlijkse open dag van de Koninklijke Nederlandse Reddings Maatschappij in de Eemshaven trok dit jaar 600 bezoekers. Bezoekers konden zich in het boothuis Anna Dorothea Hingst laten informeren over het werk van de KRNM. Kinderen konden zich laten schminken en waren er optredens van shantykoren.

Maar net als ieder jaar is de grootste trekker het meevaren op de reddingsboot. Rondom het terrein was de jeugdbrandweer van het korps Delfzijl aanwezig.Verder was het promotieteam van Ambulancezorg Groningen aanwezig, waarbij het mogelijk was om een kijkje in de Ambulance te nemen. De KNRM heeft met de open dag in de Eemshaven 20 nieuwe donateurs en 6850 euro aan donaties binnen gehaald.

Voor dat de dag begon werd de KNRM nog verrast met een cheque van €2500 euro van offshore- en baggerbedrijf Van Oord. Van Oord is op dit moment in de Eemshaven gevestigd voor het realiseren van het Gemini Windpark.

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” special_effect=”overlay_fade-white” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”161″]


Back to top button