fbpx
14.7 C
Delfzijl
zondag 27 september 2020
Home Algemeen Ontwerp een ansichtkaart en maak kans op een creatieve cursus

Ontwerp een ansichtkaart en maak kans op een creatieve cursus

Eemsdelta – De Cultuurgastjes van het IVAK dagen de inwoners van Eemsdelta uit een ansichtkaart te maken met “Groeten uit…” als thema. De vier mooiste ontwerpen winnen een voucher voor een creatieve cursus naar keuze! En de ontwerpen worden gebruikt voor het drukwerk van het project “Laiverd, Wat Wils’t”.

De zomervakantie staat voor de deur. Wordt het een vakantie in eigen land of  toch in het buitenland? De eigen achtertuin is natuurlijk ook een optie. Met “Groeten uit…” laat je zien hoe jouw zomer eruitziet. Schilder, knip, teken, plak, kleur of ontwerp grafisch je eigen ansichtkaart. Alles mag, zolang het maar een eigen bedacht ontwerp is! Blanco antwoordkaarten liggen her en der in het Eemsdeltagebied verspreid, o.a. in bibliotheken, gemeentehuizen, gezondheidscentra en winkels. De kaart met het ontwerp moet vóór 17 augustus 2020 zijn opgestuurd. Een postzegel plakken is niet nodig. Digitaal opsturen mag uiteraard ook.

De wedstrijd kent 4 leeftijdscategorieën: 0-12, 13-18, 19-41 en 42+. Iedere categorie levert een winnaar op. De winnaars krijgen elk een culturele cursus naar keuze aangeboden ter waarde van € 200,00. Daarnaast worden de winnende ontwerpen gebruikt voor het drukwerk van het IVAK-project “Laiverd, Wat Wils’t”, dat in het najaar van 2020 weer gaat lopen. Dit is de tweede editie van het project, met een nieuwe oproep aan de inwoners van de gemeenten Appingedam, Delfzijl en Loppersum om wensen met betrekking tot hun leefomgeving kenbaar te maken. Het Wensenpanel van “Laiverd, Wat Wils’t” maakt op 31 augustus 2020 de winnaars bekend.

Voor wie nog vragen heeft, die kan ze mailen naar cultuurgastjes@ivak.net of kijk op www.ivak.net/groetjes