Ontdek de Middeleeuwse klanken tijdens de Scratch in Farmsum

Farmsum – Op 10 juni van 14.00 tot 15.00 uur biedt Kamerkoor Con Anima uit Groningen een unieke gelegenheid om kennis te maken met de betoverende muziek van Hildegard von Bingen. De “Scratch” staat voor meedoen zonder voorbereiding, en alle bijdragen zijn welkom. Dus stap in de wereld van Hildegard en kom luisteren, zeggen, zingen, roepen, prevelen, meespelen… Kortom, kom het zelf ervaren!

Deze scratch wordt georganiseerd als voorproefje op het aankomende concert “Siddering” op 1 juli in Farmsum, gepresenteerd door Con Anima. Beide evenementen vormen een muzikaal eerbetoon aan de Farmsumer Kerk met het prachtige Lohman-orgel.

Er zijn geen kosten verbonden aan de scratch en er is geen voorbereiding nodig. Op de middag zelf ontvang je alle benodigde informatie en instructies. Zangervaring is geen vereiste, maar ervaren zangers en muziekbeoefenaars zijn uiteraard van harte welkom. Het bijzondere en indrukwekkende interieur van de Farmsumer Kerk vormt de inspiratiebron voor de passende klanken.

Het koor, bestaande uit ongeveer 16 leden, kijkt uit naar de eenmalige deelname van gasten tijdens deze bijzondere scratch. Mis deze kans niet om de magie van Middeleeuwse muziek te ervaren en deel te nemen aan dit muzikale avontuur in Farmsum.

Back to top button