6.9 C
Delfzijl
19 april 2021 10:12

Online editie toeristisch Café Eemsdelta voor ondernemers

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Vaker kopenVaker kopen
Mode 2021Mode 2021
AutoAuto
KlussenKlussen
ComputerComputer
StudieboekenStudieboeken

Zeerijp – Het is nog steeds een bijzonder heftige tijd voor alle ondernemers in Eemsdelta. Toch staat binnenkort het nieuwe toeristische seizoen voor de deur. Om de moed er in te houden en de ondernemers daar waar mogelijk bij te kunnen staan, zoekt Top van Groningen de ondernemers op.

‘Vorig jaar werd onze provincie zeer druk bezocht door veel dagjesmensen en vakantievierders op de regionale en lokale campings en hotels. Deze gasten willen wij graag in 2021 iets meer te bieden hebben’; aldus directeur Top van Groningen Rens Kalsbeek.

Top van Groningen zoekt de samenwerking met alle toeristische ondernemers om een ‘dagje Eemsdelta’ of een ‘weekend/week Eemsdelta’ inhoud te geven. Kalsbeek vervolgt: ‘Er is wel degelijk veel te beleven voor jong en oud, we laten de gasten daar graag kennis mee maken. Langer verblijven betekent meer omzet voor alle ondernemers. Wij gunnen dit de ondernemers van harte!’.

Het jaarlijkse Toeristisch Café Eemsdelta is altijd een goed moment om samenwerking te vinden. I.v.m. de geldende Corona maatregelen zal deze ondernemersbijeenkomst dit jaar online via ZOOM plaats vinden.

Led Wall Holland ondersteunt, vanuit haar studio in Appingedam, Top van Groningen in een professionele Zoom meeting op dinsdag avond 23 maart a.s. Alle toeristische ondernemers en organisaties zijn welkom om deze online meeting gratis bij te wonen.

De gemeente Eemsdelta, Top van Groningen / VVV Eemsdelta, Routebureau Groningen en de Internationale Dollard Route organisatie zullen hun plannen ter tafel leggen en vragen aan  de Toeristische ondernemers/organisaties om mee te doen. Ook deelnemen? Aanmelden is gewenst, dit kan via www.topvangroningen.nl.

Volg ons op

11,071FansLike
1,424VolgersVolg
5,285VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
DierDier
WonenWonen
KlussenKlussen
Mode 2021Mode 2021
Design en lifestyleDesign en lifestyle
TuinTuin
AutoAuto

Populaire berichten