Online bijeenkomst ‘Je eigen invloed op geluk en welbevinden’

Delfzijl – Op dinsdag 9 februari om 19.30 uur is er een online bijeenkomst over ‘Je eigen invloed op geluk en welbevinden’. Deze interactieve workshop is voor inwoners uit de gemeente Eemsdelta die te maken hebben met stress, rouw en eenzaamheid.

We willen allemaal het liefst een gelukkig leven met liefde, zekerheid, veiligheid en voorspoed. Het leven bestaat uit ups en ook uit downs. Vooral in deze moeilijke tijd van corona en onzekerheid. We hebben hier allemaal mee te maken, maar hoe ga je om met situaties waar je niet voor gekozen hebt, waar je niet direct invloed op kan uitoefenen? Soms zijn er ook gevoelens van eenzaamheid, verdriet, of onmacht. Hoe bewaar je je eigen balans in privé en werk, in zorgen voor de ander en voor jezelf, bij inspanning en ontspanning?

Tijdens deze digitale workshop, van 2 uur, wordt er aandacht besteed aan het thema ‘geluk en welbevinden’ en welke invloed je hierop zelf kan uitoefenen. Dit gebeurt door informatie over het thema uit te wisselen, wat is belangrijk voor je en hoe het met je gaat op verschillende levensgebieden. We besteden aandacht aan veranderwensen en welke stappen je hierin kunt maken. 

Na deze bijeenkomst kun je je ook opgeven voor de vervolg cursus ‘Word Psychisch Fitter’, die op deze workshop aansluit en in de gemeente Eemsdelta in 2021 zal worden georganiseerd. De workshop wordt gegeven door trainers Monique Wijffels en Anton Roerdink, preventiewerkers Lentis in samenwerking met Cadanz Welzijn.

Deelname aan deze online bijeenkomst is gratis, je kan je hiervoor aanmelden via Cadanz Welzijn, telefoonnummer 0596-745024 of via de mail info@cadanzwelzijn.nl

De deelnemers krijgen een link toegestuurd voor de online deelname (via teams). Deelnemers kunnen deze dan op de dag zelf (of eerder om te checken) via deze link deelnemen. Deze interactieve bijeenkomst duurt 2 uur met een korte pauze. Opgave kan tot uiterlijk woensdag 3 februari a.s.

Back to top button