Onkruidbrander zorgt voor kleine brand bij Café Stad en Lande

Delfzijl – Tijdens het wegbranden van onkruid heeft een medewerker van een groenbedrijf, welke in opdracht van de gemeente het onkruidbeheer doet, per ongeluk brand veroorzaakt bij Café Stad en Lande aan de Oude Schans. De man reed in het Jenevergankje toen een vlam van de brander onder de gevelplaten sloeg en het onderliggende hout vlam vatte. De man merkte de brand snel op en heeft met een brandblusser de eerste blussing ingezet in afwachting van de brandweer.

De brandweermannen hebben enkele gevelplaten verwijderd om er zeker van te zijn dat het vuur zich niet had uitgebreid. Met wat nabluswerk was de brand snel onder controle en bleef de schade beperkt tot wat verbrand hout.    

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2439″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button