Ongeval op A.E. Gorterweg in Woldendorp: auto ramt muur en komt tot stilstand in tuin

Woldendorp – Zondagmiddag heeft een automobilist op de A.E. Gorterweg in Woldendorp een ongeval gehad waarbij hij om nog onbekende reden van de weg raakte en tot stilstand kwam in een tuin. De bestuurder, die vanaf de richting Termunten kwam, verloor de controle in een flauwe bocht, raakte een stenen muur en belandde in een tuin. Een geparkeerde auto op de oprit van een naburige woning liep schade op.

Hulpdiensten waren snel aanwezig, maar vanwege de nabijheid van de auto tot een struik was het voor hen moeilijk om de bestuurder direct uit het voertuig te halen. Ambulancepersoneel hield de situatie in de gaten totdat een berger ter plaatse kwam en het voertuig een stukje naar achteren kon trekken. Nadat de auto was verplaatst, kon het slachtoffer zelfstandig op een brancard stappen.

Na een ter plaatse uitgevoerd onderzoek is de bestuurder overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere controle. De berger heeft het beschadigde voertuig geborgen. Gedurende de afhandeling van het ongeval was de A.E. Gorterweg tijdelijk afgesloten voor het verkeer.

Back to top button