fbpx
0.6 C
Delfzijl
24 januari 2021 22:35

Ondersteuning door Stut-en-Steun bij afhandeling mijnbouwschade gaat tijdens corona gaat door

Appingedam – Bewonerssteunpunt Stut-en-Steun staat tijdens de coronacrisis onverminderd klaar voor mijnbouwgedupeerden.

De medewerkers werken weliswaar thuis en fysiek afspreken, aanwezig zijn bij inspecties en het houden van inloopspreekuren is momenteel niet mogelijk. Bewoners via telefoon en mail gewoon ondersteuning krijgen. Ze hoeven daarom zeker niet te schromen om ook, of juist in deze tijd contact met Stut-en-Steun op te nemen voor hulp en ondersteuning bij de afhandeling van mijnbouwschade.

Wat is Stut-en-Steun?
Stut-en-Steun is een onafhankelijk bewonerssteunpunt voor iedereen die schadelijke gevolgen ondervindt van de mijnbouwactiviteiten in Groningen. Stut-en-Steun bestaat bijna 4 jaar en is opgericht door de Groninger Bodem Beweging en het Groninger Gasberaad. Stut-en-Steun biedt kosteloos ondersteuning in de processen rond schademelding, schadeafhandeling, versterken en waardedaling. Het steunpunt helpt zowel huiseigenaren als huurders met het opstellen van een zienswijze of bezwaarschrift of het voorbereiden van bijvoorbeeld een gesprek, inspectie of hoorzitting.

Als het contact tussen gedupeerde en NAM, NCG of TCMG vastloopt, biedt Stut-en-Steun ondersteuning om het proces weer in beweging te krijgen. Stut-en-Steun biedt haar ondersteuning kosteloos aan en is daardoor laagdrempelig voor mensen die deze steun goed kunnen gebruiken.

Volg ons op

10,795FansLike
1,424VolgersVolg
5,233VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten