Ondernemers Koen de Vries en Julian Bos starten gezamenlijk bedrijf Wedding Heroes

Spijk – Vrienden Koen de Vries en Julian Bos hebben de afgelopen corona-periode niet stil gezeten. De mannen werken al jaren samen en hebben nu besloten om de handen ineen te slaan.

“Koen heeft al jaren zijn eigen licht en geluid bedrijf en Julian is een allround-dj die al lange tijd door heel Nederland en in het buitenland draait. Samen beschikken we over veel kennis in de entertainment en hebben we professionele apparatuur in huis”, vertellen de mannen van Wedding Heroes. “De logische volgende stap was een gezamenlijk onderneming. Na een tijd van brainstormen en overleggen is Wedding Heroes ontstaan.”

Met het nieuwe bedrijf gaan de mannen zich volledig richten op entertainment voor bruiloftsfeesten, zo luidt ook de slogan van het bedrijf: ‘In Love With Entertainment’.

Voor de bruiloftsfeesten heeft Wedding Heroes drie verschillende DJ Shows samengesteld. Hierdoor heeft het bruidspaar keuze uit verschillende prijsklassen. “Mocht er naast de samengestelde shows specifieke wensen zijn, zoals bijvoorbeeld extra verlichting of een groot tv-scherm met daarop mooie foto’s, is dat ook mogelijk. Wij denken met het bruidspaar mee.”

Ze gaan graag vrijblijvend met het bruidspaar in gesprek om te kijken wat de juiste ingrediënten zijn qua muziek en apparatuur, om er een feest van te maken waar nog lang over na gepraat zal worden.

De website www.weddingheroes.nl staat nu online, waar alle informatie over Wedding Heroes te vinden is.Back to top button