Ondernemers in Delfzijl organiseren een Winter-Win-Actie

Delfzijl – In december organiseren de ondernemers van centrum Delfzijl wederom een fantastische stempelkaart actie. Een actie met prachtige prijzen met een totale prijzenpot ter waarde van meer dan 5000 euro. De prijzen worden door meer dan 45 deelnemende winkeliers beschikbaar gesteld.

Gedurende de maand december ontvangt u bij elke € 10 euro een stempel bij de deelnemende ondernemers. Bij tien stempels is de kaart vol en geeft al een kans op één van de vele prijzen!

Op zaterdag 11 & 18 december zijn er allerlei activiteiten in het centrum, zoals arrenslee met Kerstman, diverse muziek, poffertjeskraam en ander vertier.

Zondag 19 december is een koopzondag in het centrum en is er kans om het aantal stempels te verdubbelen. Laat uw aankoopbewijs zien bij het Rad van Avontuur. Natuurlijk is er ook muziek in het centrum, een arrenslee met Kerstman en gratis poffertjes eten. Hoe leuk is dit!

De stempelactie 2020 is vorig jaar abrupt afgebroken vanwege de lockdown. Alle toen ingeleverde 2020 stempelkaarten doen mee met de trekking van dit seizoen.

De trekking van de winnende stempelkaarten is 1e week januari. De gewonnen prijzen kunnen op gehaald worden bij de desbetreffende ondernemer.

Genoeg redenen om gezellig naar Delfzijl te komen om te shoppen. Kijk voor meer info op: https://delfzijl.groningen.nl

Back to top button