vrijdag, oktober 15, 2021
11.3 C
Delfzijl

Ondernemers in actie; ‘Anderhalf meter samenleving betekent einde van de horeca’

Appingedam – Het water staat de horeca in Nederland aan de lippen. Het normaliseren van de anderhalf meter samenleving betekent het einde van de horeca. Hierom werd er maandagmiddag actie gevoerd.

Ook Paviljoen Overdiep in Appingedam nam deel aan deze landelijk actie #DeHorecaStaatStil , bedacht door een horecaondernemer uit Rotterdam. De horeca is creatief en uiteraard bereid om hun verantwoordelijkheid te nemen, maar dan wel met maatregelen die de exploitatie financieel mogelijk maakt.

Om hun oproep kracht bij te zetten werden de horeca ondernemers in het land opgeroepen om in een wit shirt (de kleur van de hoop) zij aan zij te gaan staan voor de geliefde horecazaken. Om te laten zien hoeveel mensen en gezinnen afhankelijk zijn van het werk in de horeca.

Om te voldoen aan de RIVM richtlijnen waren er kleine groepjes bij de horecagelegenheden, overige personeelsleden werd verzocht om thuis in een wit shirt op de foto te gaan. Door het personeel van Paviljoen Appingedam werd hier gehoor aan gegeven en werd een collage gemaakt.

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,301VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
spot_img
Mode 2021Mode 2021
DierDier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
KlussenKlussen
WonenWonen
AutoAuto
TuinTuin