vrijdag 17 september 2021
19.9 C
Delfzijl

Omlandia 4 aast op komst Hans Kraaij jr.

spot_img

Ten Boer – Omlandia 4 stevent in sneltreinvaart af op de titel in de Reserve 6e Klasse R. Met louter zeges uit vijftien gespeelde duels lijkt de kampioensmachine onder leiding van de gebroeders Slagter niet te stuiten. Zaterdag werd Stedum 3 met 5-3 verslagen. Maar naast het kampioenschap hebben de Ten Boersters nu nóg een missie: Hans Kraay jr. en FOX Sports naar Omlandia halen!

FOX Sports en Keuken Kampioen zijn een actie gestart waarin alle aanstaande kampioenen dit seizoen kans maken op een live-uitzending van hun kampioenswedstrijd op FOX Sports. Ook Hans Kraay jr. zal zijn opwachting maken voor de analyses voor en na de wedstrijd. De leiders van Omlandia 4, die steevast bij ieder thuisduel in blauwe colbertjes gehuld zijn, zullen iedereen met liefde live voorzien van de nodige achtergrondinformatie. Om dit te realiseren hebben de Omlandianen uw stem nodig. Ga naar kampioenskoorts.nl, zoek op Omlandia en breng uw stem uit op Mannen Zaterdag 4. Dit kan de hele maand maart nog.

Omlandia 4 heet iedereen die de ploeg een warm hart toedraagt van harte welkom bij de naderende kampioenswedstrijd! Houd ook de website vvomlandia.nl in de gaten.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,287VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
AutoAuto
TuinTuin
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Mode 2021Mode 2021
WonenWonen
KlussenKlussen
DierDier

Populaire berichten