9.2 C
Delfzijl
16 mei 2021 23:07

Olympisch zwemmer Bastiaan Lijesen verzorgde zwemclinic voor Startgemeenschap ZPCA-Eemsrobben

Delfzijl – Rugcrawlspecialist Bastiaan Lijesen heeft afgelopen zondag aan de zwemmers en zwemsters van de Eemsrobben uit Delfzijl en ZPCA uit Appingedam een zwemclinic verzorgd.

Vanuit het samenwerkingsverband welke de Eemsrobben en ZPCA zijn aangegaan is de Startgemeenschap ZPCA-Eemsrobben opgericht. De startgemeenschap heeft afgelopen zaterdag een succesvolle eerste wedstrijd in de Verenigingscompetitie mogen houden in het thuisbad Dubbelslag.

Ter uitbreiding van de samenwerking en het verbeteren van de rugcrawl hebben de beide verenigingen een zwemclinic georganiseerd voor alle wedstrijdzwemmers van ZPCA en Eemsrobben, met medewerking van zwembad Dubbelslag door belangeloos zwembadwater beschikbaar te stellen.

De clinic werd verzorgd door Bastiaan Lijesen, voormalig Olympisch zwemmer Londen 2012 en houder van het Nederlands record op de 50 meter rugcrawl. Na het instrueren van de ZPCA en Eemsrobben trainers, is Bastiaan aan de slag gegaan met de zwemmers om ze in 2 uur tijd alle technieken van de rugcrawl te leren. Naast dat het voor de zwemmers een leuke en interessante middag was, hebben de trainers er ook veel van opgestoken. We hopen het resultaat van de clinic binnenkort dan ook te kunnen verzegelen met vele persoonlijke records.

Selfies met Bastiaan en handtekeningen na afloop van de clinic was voor velen de afsluiting van een geslaagde middag.

Volg ons op

11,160FansLike
1,424VolgersVolg
5,283VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
WonenWonen
Mode 2021Mode 2021
DierDier
TuinTuin
AutoAuto
KlussenKlussen
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Populaire berichten