Oktoberfest-muziekfeest krijgt vervolg

Delfzijl – Jetzt geht’s los! Op zaterdag 19 oktober aanstaande kan de lederhose of dirndl weer uit de kast worden gehaald voor het tweede grote Oktoberfest-muziekfeest dat wordt georganiseerd door de muziekvereniging “Koningin Wilhelmina”. In de grote feesttent bij Het Lokaal aan het Molenbergplein in Delfzijl gaat het vanaf 21:00u los met bier, bradwurst en een feestelijk live muzikaal programma met Nederlands- en Duitstalige meezinghits. 

De live muziek wordt verzorgd door de 50 muzikanten van muziekvereniging “Koningin Wilhelmina” uit Delfzijl, samen met zanger Theo Driessen (bekend van DiepTriest). Daarnaast treedt op die Lustigen Moeflons Musikanten. Een populaire feestact met de beste Schlagers, apres ski knallers en oktoberfest hits, gecombineerd met veel enthousiasme en interactie met het publiek. 

Met facilitaire medewerking van Grand Café Het Lokaal, wordt de feesttent helemaal ingericht in Duitse sfeer met biertafels, waar de bezoekers aan tafel worden bediend en bier in grote bierpullen wordt geserveerd. Muzikanten en personeel zullen in feestelijke Oktoberfest-kleding zijn gehuld. In de feesttent komen grote schermen zodat de bekende hits eenvoudig kunnen worden meegezongen.

De biertafels moeten worden gereserveerd. Bezoekers kunnen een halve (4 persoons, EUR 50) of hele (8-persoons, EUR 100) biertafel reserveren. Reserveren kan online via www.kon-wilhelmina.nl of via voorverkoopadressen Kaashuis van Dijk en Grand Café Het Lokaal te Delfzijl. Losse toegangskaarten zijn voor EUR 10 per stuk verkrijgbaar bij de voorverkoopadressen. Verkoop van biertafels en losse toegangskaarten begint vrijdag 30 augustus as. 

Naast het grote Oktoberfest-muziekfeest op de zaterdagavond, zal de Stichting Activiteiten Delfzijl zaterdagmiddag 19 oktober in het centrum van Delfzijl vanaf 13:00u weer de Battle of the Braadworst organiseren. Een wedstrijd waarin in korte tijd zoveel mogelijk braadworsten moeten worden gegeten. Als prijzen zijn o.a. 6 toegangskaarten voor het Oktoberfest-muziekfeest te winnen. 

Meer informatie is beschikbaar via www.kon-wilhelmina.nl 

Back to top button