Oktoberfest in de Eemsdeltahal: bier, Beiers sauerkraut en live muziek

Delfzijl – In een uitverkochte Eemsdeltahal vond zaterdagavond het Oktoberfest Delfzijl plaats. Het eerste grote evenement in de nieuwe gemeente Eemsdelta sinds de uitbraak van het coronavirus. De organisatie, muziekvereniging “Koningin Wilhelmina”, heeft dit jaar gekozen voor de Eemsdeltahal vanwege de ruimte en de ventilatie. Normaal gesproken vindt het Oktoberfest plaats in een grote feesttent bij Grand Café Het Lokaal.

Rond de 750 bezoekers, voor het grootste deel in lederhose of dirndl, konden genieten van een vijf uur durend muziekprogramma verzorgd door de 50 muzikanten van muziekvereniging “Koningin Wilhelmina” uit Delfzijl, samen met zanger Theo Driessen (bekend van DiepTriest) en zangeres Sandy Goerree. Daarnaast was er een optreden van die Lustigen Moeflons Musikanten. Een populaire feestact met de beste Schlagers, apres ski knallers en Oktoberfest hits. Hoewel het feest vroeg begon zat de sfeer er al snel goed in.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2907″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]


Back to top button