fbpx
11 C
Delfzijl
24 oktober 2020 10:24

Obs ’t Zigt naar Noordelijke finale schoolvoetbal

Delfzijl – Aanstaande woensdag 6 Juni speelt het schoolvoetbalteam van obs ’t Zigt uit Delfzijl de Noordelijke finale van het schoolvoetbaltoernooi. Het team werd eerder dit jaar kampioen in Delfzijl.

In de voorrondes op 25 april kwam het team ongeslagen uit de strijd en mocht het 2 weken later aantreden op de finaledag. Ook dit wisten de jongens en meiden tot een goed eind te brengen en konden zich kampioen van Delfzijl noemen.

Als vervolg op dit plaatselijke toernooi vond op 16 mei de regiofinale plaats in Muntendam. Hier werd gespeeld om een plek in de Noordelijke finales. Tegenstanders waren scholen uit o.a. Veendam, Vlagtwedde en Scheemda. Na alle poulewedstrijden te hebben gewonnen kwam obs ’t Zigt ook als winnaar uit de finale wedstrijd.

De jongens en meiden maken zich nu op voor de Noordelijke finale in Jubbega. Hier wordt gestreden tegen scholen uit o.a. Groningen, Emmen, Heerenveen, Emmeloord en Assen. De Noordelijke finale vindt plaats op woensdag 6 juni en het team van obs ’t Zigt zal per heuse “spelersbus” richting Friesland gaan.

Volg ons op

10,412FansLike
1,424VolgersVolg
5,222VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten

Illegaal zwaar vuurwerk aangetroffen bij minderjarige jongen

Appingedam - Handhavers hebben donderdagmiddag bij een minderjarige jongen in Appingedam een hoeveelheid illegaal zwaar vuurwerk aangetroffen. De politie werd erbij gehaald...