zaterdag, oktober 16, 2021
11.3 C
Delfzijl

Noorderzorg-bestuurslid Geke Blokzijl vertrekt naar medisch laboratorium Certe

Regio – Na een verbondenheid van een vijftal jaren als bestuurder van Noorderzorg heeft Geke Blokzijl besloten haar dienstverband per augustus 2021 te beëindigen en haar loopbaan voort te zetten als lid van de raad van bestuur bij Certe. Noorderzorg maakte in deze jaren met Blokzijl een mooie ontwikkeling door in het leveren van kwaliteit op het gebied van wonen, zorg en welzijn.

Met daarnaast diverse interne verbeteringen en een positief financieel resultaat staat Noorderzorg inmiddels goed op de kaart in Noord-Groningen. ‘Ouder worden en in je eigen omgeving blijven wonen, waarbij je gebruik kunt maken van de beste ondersteuning, is voor mij altijd de leidraad geweest in mijn denken en handelen voor Noorderzorg’, zegt Blokzijl.

De organisatie gaat op zoek naar een nieuwe bestuurder. Tot het moment van het benoemen van een nieuwe bestuurder is Henk Nijmeijerbereid gevonden om als waarnemend bestuurder de taken en bevoegdheden op zich te nemen. Nijmeijer is in zijn huidige functie als bestuurssecretaris een bekende in de organisatie. Vanwege de aankomende vakantieperiode gaat zijn waarneming per 26 juni a.s. in.

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,301VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
spot_img
KlussenKlussen
AutoAuto
DierDier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Mode 2021Mode 2021
TuinTuin
WonenWonen