Noodkreet van Caviaopvang “Beertje” in Woldendorp

Woldendorp – Caviaopvangcentrum “Beertje” in  Woldendorp luidt de noodklok. Op dit moment verblijven er veel cavia’s, zowel zieke, zwangere en gezonde in de opvang. Dat is een reden dat er de komende tijd een opname stop zal zijn. Dit mede omdat de zwangere dametjes binnenkort zullen bevallen.

Om de dieren alles te kunnen geven wat ze nodig hebben, worden mensen gezocht die de Caviaopvang willen steunen. Zonder financiële hulp kan niet de zorg en voeding gegeven die nodig is. Elke dag moeten alle dieren natuurlijk hun droogvoer, groentes en fruit hebben. En regelmatig hokken verschonen vraagt veel pakken zaagsel.

De Caviaopvang heeft de hulp ingeroepen van Stichting Dierendonatie om haar hier in te steunen. Op de Donatie-site staan twee projecten van Caviaopvang Beertje, eentje voor voer en eentje voor de bodembedekking. Via deze stichting kan iedereen hen helpen door een donatie te doen aan die stichting, specifiek voor Caviaopvang “Beertje”.

Als het streef bedrag (staat bij de projecten vermeld) behaald is, dan zorgt Dierendonatie ervoor dat de producten bij de Caviaopvang worden afgeleverd. Dus zij krijgen geen geld, maar echt de producten die ze hard nodig hebben.

Kijk voor meer informatie op de website www.caviaopvangcentrum.com/donateurs of www.dierendonatie.nl/projecten (zoek naar “Beertje”).

Back to top button