NK plaatsing en promotie voor leden Showteam Revolution Delfzijl

Delfzijl – De ene zaterdag helpen de leden van Showteam Revolution Delfzijl mee tijdens de World Cleanup Day in de haven van Delfzijl en een week later vertegenwoordigen ze de vereniging weer tijdens de KNMO/MGD wedstrijden te Staphorst.

Een actieve, sportieve en vooral enthousiaste groep meiden en één jongen onder leiding van Brenda van der Broek en Janieke Knez. Op zaterdag 24 september jl. scoorden solisten en teams zó hoog dat bijna alle leden zich plaatsten voor deelname aan het Nederlands Kampioenschap.

Op het onderdeel één baton werd Karlijn Atzema in haar divisie 4e en behaalde docent Janieke Knez een eerste plaats plus promotie en NK plaatsing. Bij het onderdeel artistiek programma Junior werd Tanja Mooibroek eerste en kreeg een NK plaatsing en Elise Oost werd derde met ook een NK plaatsing. Ook Jennifer Knoppers en Elvera Kugel behaalden voldoende punten om zich te plaatsen voor het NK.

Bij hetzelfde onderdeel in de Senior klasse werd Janieke Knez tweede, plaatste zich ook hier voor het NK en promoveerde naar een hogere divisie. Ook Natascha Kalkman en Dewi Rooske mogen Showteam Revolution op het NK vertegenwoordigen in januari 2023.

In de Jeugd 3 basis divisie plaatsten Destiny Habingh en Dilara van der Veen zich en als duo de zusjes Selin en Sara van der Veen. Ook Ayla Bolt wist een eerste plaats te behalen en Paris Koorenhof werd in diezelfde divisie tweede. En alsof dat nog niet genoeg was werden beide teams (A en B) eerste met plaatsingspunten.

Docenten, leden en ouders kijken terug op een zeer geslaagde dag. Showteam Revolution Delfzijl bestond in 2021 20 jaar. Vanwege het bekende virus hebben ze daar helaas geen aandacht aan kunnen besteden. Tussen de wedstrijden en het Nederlands Kampioenschap door staat er nog een Jubileum uitvoering op het programma op 5 november aanstaande, waar ook oud-leden van harte voor worden uitgenodigd. Meer informatie vind je op de website.Back to top button