NIVI BHV BV opent nieuw praktijkopleidingscentrum voor intern transport in Delfzijl

Farmsum – Sinds 1 januari heeft NIVI BHV B.V. aan de Ijzerweg 2 in Farmsum een nieuwe Praktijkopleidingscentrum voor (intern) transport en logistiek in gebruik genomen. Het nieuwe praktijkopleidingscentrum is gevestigd in de oude Kabelfabriek (NKF/ DRAKA), dat nabij het Chemiepark Delfzijl ligt en welke makkelijk toegankelijk is voor bedrijven uit Noord Nederland.

Het Praktijkopleidingscentrum is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met J. Wildeman Storage & Logistics, specialist in de opslag van goederen en bijbehorende logistieke diensten. Vanaf heden zal NIVI BHV B.V. vanaf deze nieuwe locatie zowel opleidingen op het gebied van (intern) transport en logistiek gaan bieden alsmede veiligheidsopleidingen zoals BHV en VCA.

De locatie aan de Energieweg 6 in Appingedam zal nu niet meer gebruikt gaan worden voor de opleidingen (intern) transport en logistiek.

Door deze uitbreiding komt er voor NIVI BHV B.V. een lang gekoesterde wens in vervulling. De nieuwe locatie biedt volgens directeur Cor van der Laan ook nieuwe groeikansen: “We krijgen de ruimte om ons opleidingsaanbod uit te bouwen en de gewenste samenwerking met partners uit het veld concreet gestalte geven. De samenwerking met J. Wildeman Storage & Logistics is een goed voorbeeld van de wijze waarop we op een kwalitatief hoogwaardige wijze willen inspelen op de behoeften van de markt en onze klanten”.

Voor meer informatie bel telefoonnummer 0596 – 680 255 of mail naar info@nivi.nl.

Back to top button