5.4 C
Delfzijl
6 mei 2021 23:15

Nieuwe Toeristische folders Loppersum

Loppersum – Loppersum is klaar voor het komende toeristische seizoen. Een serie nieuwe folders laten goed zien wat er te zien en beleven is met ook mooie wandel- en fietsroute’s. De folders zijn, in opdracht van de gemeente, ontwikkeld door de VVV Eemsdelta en werden afgelopen donderdag aangeboden aan de Lopster wethouder Rudi Slager.

Wethouder Slager zei na ontvangst: Wij zijn niet een gebied van massa toerisme en dat willen we ook niet zijn. De rust en ruimte is een kostbaar goed wat juist zijn waardering krijgt door bezoekers die ons gebied ontdekken. De 17 dorpen in een weids landschap hebben genoeg in zich om van te genieten. Te voet of op de fiets!

De algemene folder ‘Ontdek Loppersum’ geeft een overzicht van de toeristische ondernemers op het gebied van eten & overnachten en wat er te zien en te beleven is. Daarnaast zijn er korte en langere wandelroutes in een folder opgenomen en een folder met fietsroutes in het westelijke en oostelijke deel van de gemeente.

Dit 4-tal folders zijn een mooie informatieve aanvulling voor de toerist/bezoeker, waarmee je goed kennis kunt maken met het mooie landelijke gebied.

De folders zijn gratis verkrijgbaar bij de VVV Informatiepunten Hotel Spoorzicht & Spa en bij Op Ewsum en bij de andere VVV Informatiepunten in de DEAL regio.

Volg ons op

11,141FansLike
1,424VolgersVolg
5,290VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
AutoAuto
Design en lifestyleDesign en lifestyle
DierDier
TuinTuin
WonenWonen
Mode 2021Mode 2021
KlussenKlussen

Populaire berichten