Nieuwe reisadviseur in Appingedam en omgeving

Appingedam – Wendy Swiersema (37) heeft al 15 jaar ervaring in de reisbranche. In deze tijd sluiten diverse reisbureaus hun deuren of worden overgenomen. Toch ziet Wendy juist nú kansen om als zelfstandig reisadviseur aan de slag te gaan. Onder de vlag van The Travel Club is zij per 1 november jl. gestart.

“Ik heb de afgelopen jaren al aardig wat bestemmingen bezocht en ken uit eigen ervaring veel mooie plekjes. Mijn kennis houd ik up-to-date door het volgen van workshops, informatieavonden van touroperators, e-learnings en het maken van studiereizen wereldwijd”, geeft Wendy aan.

“Vaak zoekt men urenlang in reisgidsen of op het internet en op het laatst zie je door de bomen het bos niet meer. Het uitzoeken en de juiste keuze maken vergt veel tijd en daarom stel ik mij graag aan u voor als uw eigen persoonlijke reisadviseur. Voor mij staat centraal wat u zoekt tijdens uw vakantie, want iedere reis, kort of lang, luxe of low-budget, behoort een onvergetelijke ervaring te zijn. Prettig om te weten is dat ook alle extra’s zoals bijvoorbeeld autohuur, een overtocht, entreekaarten of excursies via mij te regelen zijn. En zelfs de benodigde visa, verzekeringen en het vervoer van – en naar de luchthaven regel ik voor u.”

“Mijn uitdaging is om een reis te zoeken die volledig aan de wensen van de klant voldoet en voor ze het werk uit handen te nemen. Ik verplaats mij in de klant en zoek net zo lang tot ik een passende vakantie voor hen heb gevonden, inclusief een prijsvergelijking met Nederlandse, Belgische en Duitse reisorganisaties. En omdat ik onafhankelijk ben van touroperators, is de keuze enorm en alles boekbaar bij mij.”

“Persoonlijk is bij mij ook echt persoonlijk! Dit betekent dat mensen altijd contact kunnen opnemen. Overdag, ’s avonds of zelfs in het weekend. Vlak voor vertrek verzorg ik de online incheck, reserveer ik stoelnummers en vervolgens breng ik de tickets ook weer thuis langs. Al deze extra’s doe ik graag voor mijn klanten. Ik benader de mensen gewoon zoals ik zelf ook benaderd zou willen worden.”

Wilt u toch liever zelf zoeken en boeken? Dan kunt u ook bij haar terecht op haar boekbare website www.thetravelclub.nl/wendy waar u een heel uitgebreid reisaanbod vindt dat eenvoudig boekbaar is, maar waarbij u wel deze service en aandacht krijgt. U heeft dus altijd één aanspreekpunt en kunt ook altijd op een betrouwbaar persoon terugvallen.

Wendy Swiersema is zelfstandig ondernemer, aangesloten als franchisenemer bij de grootste organisatie van zelfstandige reisondernemers in Nederland, The Travel Club.

The Travel Club is een club van inmiddels 220 professionele reisadviseurs verspreid door heel Nederland en werkt samen met alle gerenommeerde reisorganisaties in Nederland, Duitsland en België. The Travel Club is aangesloten bij het ANVR en SGR, zodat de financiële zekerheid van al uw reizen gewaarborgd is.

Wilt u ook de luxe en het gemak ervaren van een persoonlijke reisadviseur, dan kunt u contact opnemen met Wendy Swiersema op telefoonnummer 06-30228629, via email wendy@thetravelclub.nl of bezoek haar website www.thetravelclub.nl/wendyBack to top button