Nieuwe onderneemster in de Dijkstraat Appingedam

Appingedam – Met alle vertrouwen in de toekomst is onlangs in de Dijkstraat de Schoonheidssalon “Salon a lá Beauty” gevestigd. Danijela de 22-jarige eigenaresse, en gediplomeerd schoonheidsspecialiste, begon een jaar geleden vanuit huis, maar wilde dit jaar een professionele stap zetten. Een eigen ruimte met alle faciliteiten die je mag verwachten bij een Schoonheidssalon.

Danijela heeft gekozen voor een salon binnen de deuren van Afslankstudio LijfStyle. Deze studio is al meer dan 2 jaar succesvol met de bewegingsprogramma’s, ontspanningsbaden en voedingsadviezen &  begeleiding door een erkende Gewichtsconsulente.
Danijela zegt hierover: Als salon en studio vullen we elkaar prima aan. Een gezond & fit lichaam mag ook een mooi & verzorgd lichaam zijn én omgekeerd. De samenwerking betekent dat Salon a lá Beauty naast bijvoorbeeld massages, reinigende behandelingen, epileren, harsen, verven , make-up, nagels ook het gebruik van de zonnebank aan kan bieden.

Open Huis

Om kennis te maken met de schoonheidssalon en met de afslankstudio wordt zaterdag 28 januari tussen 10 en 15 uur  een open huis georganiseerd. Maak kennis, neem een kijkje en maak je déze dag een afspraak voor in de maand februari voor een behandeling in de schoonheidssalon?: dan krijg je die behandeling voor een super lage prijs. En de eerste 10 nieuwe klanten krijgen deze behandeling helemaal gratis! Het adres is Dijkstraat 2 (naast de oude HEMA) en je kunt Danijela gewoon bellen of appen op 06 40 18 29 22Back to top button