4.7 C
Delfzijl
27 februari 2021 23:17

Nieuwe leverancier voor Tafeltje Dekje in Appingedam

Appingedam – Al meer dan 25 jaar voorziet de maaltijdvoorziening Tafeltje Dekje vele ouderen in Appingedam van een warme maaltijd. Enthousiaste vrijwilligers brengen dagelijks op een vast tijdstip de warme maaltijd bij ouderen die om diverse redenen niet altijd in staat zijn om de maaltijd zelf te bereiden. Aan deze mooie voorziening hangt tevens een signaleringsnetwerk via de vrijwilliger die de maaltijd brengt, de contacten met familieleden, buren en de sociaal werker. De maaltijden zijn tot 31 december jl. door de keuken van Huize Solwerd in Appingedam geleverd.

Doordat Solwerd is gestopt met dit onderdeel, was de ASWA genoodzaakt om een nieuwe samenwerkingspartner te zoeken. Deze is gelukkig gevonden bij de Groene Weide in Appingedam. Er is een goede samenwerking ontstaan met de Groene Weide in Appingedam. Vanaf januari dit jaar levert de keuken van de Groene Weide de dagelijks vers bereide maaltijden. Gebruikers kunnen zelf een menu samenstellen tegen een vast bedrag per maaltijd.

Daarnaast bepalen ouderen zelf op welke dagen het eten moet worden bezorgd. Wilt u meer informatie of gebruik maken van Tafeltje Dekje bel Peronne Burggraaf via 0596 62 33 15 of mail p.burggraaf@a-s-w-a.net

Volg ons op

10,928FansLike
1,424VolgersVolg
5,233VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten