Nieuwe jeugd Selectie TA-Jan Ekema presteert uitstekend

Utrecht – Op “Battle of Utrecht” het jaarlijks terug kerende taekwon-do toernooi met deelnemers uit Engeland, België en Duitsland, was de nieuwe jeugd selectie van Taekwon-do Academie Jan Ekema ook aanwezig. Voor een aantal jeugdleden was het de eerste keer dat ze aan een groot internationaal toernooi deelnamen, maar aan de prestaties was dit niet te merken. Natuurlijk waren ook een aantal ervaren selectie leden ook van de partij.

Met 11 deelnemers werden er 13 prijzen behaald waarvan er 7 door de jeugd leden, waar trainer Jan Ekema erg tevreden mee was. Floor Kilburn was de beste nieuwkomer door een 1ste plaats met de stijl patronen te halen en een 2de plaats met het sparren. Lennart Blaauw presteerde bij de senioren het zelfde. Ook Dhanes Prayitno evenaarde deze prestatie met een 3de plaats met de stijl patronen en een 1ste plaats met het sparren.

De overige prijswinnaars bij de stijlpatronen waren Ezra Oorlog 2de en Yassmine Ennaciri 3de.  Bij het sparren waren er 2de plaatsen voor Ghilano Buurmeijer, Isis Steutel, Lale Bulut en Simmeon Gemmink.

Anuschka Molenberg moest genoegen nemen met een 3de plaats op dit onderdeel.

Back to top button