6.7 C
Delfzijl
8 maart 2021 13:29

Nieuwe expositie “ Als kunst je lief is ” bij galerie Ruigewaert

KlussenKlussen
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Mode 2021Mode 2021

Appingedam – Vrijdag 26 juni start Ruigewaert met de expositie “ Als kunst je lief is ”. Kunst speelt in het interieur van een huis een beslissende rol. Kunst is meer dan welk ander onderdeel van het interieur in staat om uw diepste waarden zichtbaar te maken. Dat is het gevoel van geraakt worden door en verliefd worden op een kunstwerk. U drukt met kunst, voor iedereen die het huis bezoekt, een deel van uw persoonlijkheid uit.

Door de kunst in uw interieur met u mee te laten groeien, neemt de kracht en harmonie van de sfeer van uw huis zingevend toe. Nieuwe werken die aansluiten bij nieuwe inzichten, belevingsvormen en waarden verdienen dus een plaats.

Om de energie van verrassing, passie, geraakt en verliefd worden vast te houden, is het van het allergrootste belang het kunstwerk niet tot meubelstuk te laten worden. Want kijken doet u met uw ogen en zien doet u met uw hart. Breng nieuwe liefdes binnen en koester de oude door ze regelmatig een nieuw podium aan te bieden. Verplaatsen is een fluitje van een cent, ze zitten immers niet nagelvast. Kortom : “ Als Kunst je Lief is ”.

In deze tentoonstelling hangen 30 hedendaagse, veelal noordelijke kunstenaars met 2 à 3 schilderijen in de galerie. In stock daarentegen heeft Ruigewaert van iedere kunstenaar minimaal 6 tot 10 werken extra. Wordt u geraakt door een schilderij in de galerie en wilt u meer weten over deze kunstenaar of bent u op zoek naar werk van een bepaalde schilder dan kunt u altijd meer zien zodat u een beter overzicht krijgt van waar die kunstenaar voor staat. 

Daarnaast treft u in deze expositie ook kunstwerken aan die komen uit de privécollectie van particulieren, verzamelaars en hedendaagse kunstenaars. In deze tentoonstelling zijn dat schilderijen en grafiek van o.a. Malie Baehr, dinie Bogaart, Jan Costerus, Ruurd Elzer, Jelle Hoogstra, Jan te Wierik en Arie Zuidersma.

De expositie start op 26 juni en duurt t/m 16 augustus 2020. Openingstijden vrijdag & zaterdag van 12.00 – 17.00 uur, zondag van 13.00 – 17.00 uur en op afspraak. Voor meer informatie, b.v. extra openingstijden, adres, route etc van de galerie zie www.galerieruigewaert.com.

In verband met de maatregelen die door het kabinet zijn getroffen vanwege het coronavirus hanteert de galerie een zogenaamd  “deurbeleid”. Dat betekent dat maximaal 4 bezoekers tegelijk binnen kunnen zijn en dat u 1,5 meter afstand van elkaar dient te houden.

Volg ons op

10,967FansLike
1,424VolgersVolg
5,233VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
KlussenKlussen
Mode 2021Mode 2021

Populaire berichten